½ Μαραθώνιος

Ως απόσταση ο ημιμαραθώνιος είναι ελκυστικός για αρκετούς λόγους. Είναι η ιδανική απόσταση για κάποιους που θέλουν να ανέβουν απόσταση μετά από τα 5Κ και 10Κ αλλά και ιδανική απόσταση ενόψει μαραθωνίου καθώς προσφέρει ένα καλό δείγμα των δυνατοτήτων  μας αλλά και έχει πολύ μικρότερη καταπόνηση από την απόσταση του μαραθωνίου.

Προπονητικά προγράμματα που βασίζονται σε επιστημονικές μεθόδους και προπονητικές αρχές  για να ετοιμαστείτε για τον επόμενο στόχο σας.

Αφήστε τα προπονητικά προγράμματα Dimopoulos Coaching  να πάνε το τρέξιμο σας στο επόμενο επίπεδο είτε τρέχετε τον πρώτο σας ημιμαραθώνιο είτε θέλετε να βελτιώσετε κάποιο PB σε οποιαδήποτε απόσταση. Θα φτάσετε στο τερματισμό πιο γρήγορα και δυνατά με προπονήσεις στο ρυθμό του αγώνα, στο vVO2max, vΟ2max, τέμπο, circuit training, sprint, fartlek. Στο τέλος του προπονητικού σας κύκλου το σώμα σας θα έχει μεταμορφωθεί. Τα προγράμματα έχουν  τα πάντα που χρειαζόσαστε για να προπονηθείτε εξυπνότερα, χωρίς τραυματισμούς και σημάδια υπερκόπωσης, φτάστε στην εκκίνηση του αγώνα έτοιμοι να τρέξετε!!    

Skip to content